• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bosch PVS731HC1M EXCLUSIV

€799,00 €749,00
Levertijd DIREKT UIT VOORRAAD LEVERBAAR
Ordered before [time], delivered tomorrow! Je hebt nog 03:39 uur
Onze monteurs bouwen het apparaat tegen meerprijs vakkundig voor u in en wordt werkend opgeleverd*. Het oude apparaat en de verpakkingsmaterialen nemen we gratis mee retour.
Bosch PVS731HC1M EXCLUSIV

1 CombiZone
: gebruik groter kookgerei door twee kookzones te verbinden tot één grote zone
Kookzone linksvoor: 190 mm, 210 mm, 2.5 kW (max. vermogen 3.7 kW)
Kookzone linksachter: 190 mm, 210 mm, 2.5 kW (max. vermogen 3.7 kW)
Kookzone rechtsachter: 145 mm , 1.6 kW (max. vermogen 2.2 kW)
Kookzone rechtsvoor: 180 mm, 2 kW (max. vermogen 3.1 kW)
DirectSelect: bediening via tiptoetsen.
Favorieten knop: direct toegang tot favoriete functies met een configureerbare knop (beschikbaar met aangesloten Home Connect account)
Elektronische besturing met 17 standen: past de warmte nauwkeurig aan met 17 vermogensstanden (9 hoofdstanden en 8 tussenstanden)
Warmhoud-functie, selecteerbaar via Favorieten knop/Home Connect App (verwachte beschikbaarheid in Q4/2024 via software-update voor apparaten die zijn aangesloten op Home Connect): houd gerechten warm op een vooraf ingesteld laag vermogen.
Timer met uitschakelfunctie: schakelt de kookzone uit aan het einde van de ingestelde tijd (bijv. voor gekookte eieren).
Timer met aftelfunctie (kan worden gekozen in plaats van uitschakeltimer): een alarm aan het einde van de ingestelde tijd (bijv. voor pasta).
Geluidsvolume aanpasbaar aan persoonlijke voorkeur en behoeften
Power Boost-functie voor alle kookzones
: kook water sneller dankzij 50% meer energie dan op de hoogste stand.
Pan Boost, selecteerbaar via Favorieten knop/Home Connect App (verwachte beschikbaarheid in Q4/2024 via software-update voor apparaten aangesloten op Home Connect): verwarmt pannen sneller dan op de hoogste stand en beschermt tegelijkertijd de pancoating.
QuickStart functie: bij het aanzetten selecteert de kookplaat automatisch de kookzone met kookgerei in (geplaatst in uit-modus).
Restart-functie: hersteld alle vorige instellingen door de kookplaat binnen 4 seconden weer in te schakelen.
PerfectFry Plus sensor: voorkomt aanbranding d.m.v. temperatuurgestuurd bakken en braden
Gerechten assistent, via Home Connect App (naar verwachting beschikbaar in Q4/2024 via software-update voor apparaten die zijn aangesloten op Home Connect): vind eenvoudig de juiste temperatuurinstelling voor een bepaald gerecht via de home connect app.
Home Connect: op afstand monitoren en aanpassen van de instellingen met de Home Connect App: controleer of de kookplaat is uitgeschakeld ook als je niet thuis bent, en vind recepten of extra functies in de Home Connect app.
Hood Control: bedien de bijpassende afzuigkap vanaf de kookplaat: activeert automatisch de afzuigkap tijdens het koken, dankzij de wifi-verbinding van kookplaat en geschikte afzuigkap.
Smart Hood Automatic: Afzuigkap past automatisch de ventilatiesnelheid aan dankzij de kookplaat die continu kookgegevens doorgeeft (met bijpassende afzuigkap en aangesloten Home Connect account)
Smart home trigger, via Favorieten knop (beschikbaar met aangesloten Home Connect account): open het slimme universum van uw kookplaat (partnerservice vereist)
Updatebaar apparaat (beschikbaar met aangesloten Home Connect account): houd het toestel altijd up-to-date met de laatste stand van de software
Facet voor
2-traps restwarmte-indicatie : geeft aan welke kookzones nog warm zijn.
Kinderbeveiliging: voorkomt activering van de kookplaat
Hoofdschakelaar met Pauze-: pauzeer het verwarmingsproces, bijv. om de deur te openen.
Hoofdschakelaar: schakelt alle kookzones uit met een druk op de knop
Veiligheidsuitschakeling: om veiligheidsredenen stopt het verwarmen na een vooraf ingestelde tijd zonder interactie (aanpasbaar)
Afmetingen (bxdxh mm): 710 x 522 x 51
Inbouwmaten (hxbxd mm) : 51 x 560 x (490 - 500)
Minimale werkbladdikte: 16 mm
Aansluitwaarde: 6.9 kW
Power Management-functie: beperk het maximale vermogen indien nodig (afhankelijk van de zekering van de elektrische installatie).

Reviews
Reviews
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen