• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bezorging en installatie

Wij bezorgen in de regio Helmond, daarbuiten in overleg!

Een nieuwe wasmachine, droger of ander groot vrijstaand apparaat? Onze bezorger brengt je aankoop netjes bij jou thuis, wanneer het jou uitkomt. Verder verzorgen onze eigen monteurs een vakkundige installatie. Wij laten alles netjes achter en gaan niet weg voordat jouw apparaat vakkundig is aangesloten. Uiteraard geven we je graag een korte demonstratie van je nieuwe aankoop. Voor Amerikaanse koelkasten gelden afwijkende afspraken.                                

Je kunt aanvullende afspraken maken over bezorging op een etage, aansluiten op een trekschakelaar of het installeren van een tussenstuk. Deze werkzaamheden zijn afhankelijk van jouw situatie en hier kunnen extra kosten aan verbonden zijn.

Wat doen we voor jou?
- Bezorgen van je apparaat op afspraak
- Je oude apparaat retour
- Uitpakken van je nieuwe apparaat
- Afvoeren van verpakkingsmaterialen
- Plaatsing op de begane grond
- Stabiele plaatsing
- Verwijderen van transportbeugels
- Koppelen op bestaande aan- en afvoer
- Aansluiten op een aanwezig stopcontact
- Demonstratie van het door jouw gekochte product

Deze dienst is enkel voor vrijstaande apparatuur. Uiteraard verzorgen wij ook graag het inbouwen van apparatuur in je keuken, hiervoor kunt je contact zoeken met de winkel.

Meer wensen? Je kunt dit voor installatie aangeven bij de winkel.

Voorwaarden
* De locatie waar we je aankoop installeren dient goed bereikbaar te zijn. Doorgangen smaller dan 65cm en lager dan 180cm dien je vooraf aan te geven. Aansluitingen dienen binnen het bereik van snoeren en slangen te zijn en in goede staat te verkeren. Houdt er rekening mee dat oude apparaten kunnen lekken. Er worden geen aanpassingen gedaan van bouwkundige aard.