• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Quooker Cube

1 / 2
€1.100,00
Levertijd DIREKT UIT VOORRAAD LEVERBAAR
Ordered before [time], delivered tomorrow! Je hebt nog 03:39 uur
Onze monteurs bouwen het apparaat tegen meerprijs vakkundig voor u in en wordt werkend opgeleverd*. Het oude apparaat en de verpakkingsmaterialen nemen we gratis mee retour.
Quooker Cube

Hoe werkt een Quooker met CUBE?

De CUBE komt onderin je keukenkastje naast het Quooker-reservoir. Aan de CUBE zit een CO2-cilinder, een koolzuurfles, waarmee je wel 60 liter koud bruiswater uit je Quooker-kraan kunt tappen.

Om bruisend water te krijgen, druk en draai je één keer aan de bedieningsknop. De lichtring die bij kokend water rood wordt, knippert nu blauw: er komt bruiswater aan. Houd je de draaiknop iets langer vast, en draai je dan, komt er gekoeld water uit de kraan. Kokend water tappen, terwijl je bruisend water bedoelde, is dus niet mogelijk.

Het hele jaar door bruisend en gekoeld water

Standaard leveren we met de CUBE één CO2-cilinder mee voor bruisend water. Als de waterstraal zwakker wordt en er minder koolzuur in het water zit, is de cilinder aan vervanging toe. Je bestelt eenvoudig een set van vier nieuwe. Deze cilinders zijn uitsluitend te gebruiken in combinatie met een Quooker CUBE. De vier lege cilinders stuur je kosteloos retour aan Quooker via PostNL.

Blijf zuinig met energie

Wie zich afvraagt of een CUBE veel energie verbruikt, kunnen we geruststellen. Of je drinkwater koelt in een koelkast of in een gekoeldwaterreservoir, maakt niets uit. Het afkoelen kost evenveel energie en met maar 5W stand by-verlies is de CUBE van Quooker ook nog eens zuinig. Daar hoeft de koelkastdeur niet meer voor open te staan.

Gefilterd water

De waterkwaliteit in Nederland vereist niet dat de CUBE met een filter wordt gebruikt. Mocht je de CUBE toch willen uitrusten met een filter, dan is Active Carbon en Hollow Fiber filter in onze webshop beschikbaar. Het filter wordt tussen de koudwaterleiding en de CUBE geïnstalleerd. Het Active Carbon filter zorgt voor een betere waterkwaliteit doordat het onaangename smaken en geuren vermindert. Het Hollow Fiber filter zuivert het inkomende water van eventueel nog aanwezige bacteriën. Daarnaast verwijdert het ook zanddeeltjes en zwevend stof uit het water. Het filter gaat 12 maanden of 3500 liter mee. De CUBE geeft een geluidsignaal op het moment dat de filter vervangen moet worden. Het CUBE filter hoeft niet geretourneerd te worden.
 
Spanning 220 - 240 V
Vermogen 100 W
Stand-by verbruik 5 W
Reservoir hoogte 500 mm
Reservoir breedte 223 mm, 153 mm excl. CO₂-cilinder
Reservoir diepte 340 mm, 270 mm excl. CO₂-cilinder
Minimale waterleidingdruk 200 kPa (2 bar)
Maximale waterleidingdruk 400 kPa (4 bar)
Type waterfilter

Active Carbon en Hollow Fiber filter(optioneel)

Reviews
Reviews
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen