• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Blanche Dael Caffè ristretto koffiebonen

1 / 2
€7,10
Levertijd DIREKT UIT VOORRAAD LEVERBAAR
Ordered before [time], delivered tomorrow! Je hebt nog 03:39 uur
Blanche Dael Caffè ristretto koffiebonen

Blanche Dael is de bekende koffiebranderij uit Maastricht, met een lange geschiedenis die teruggaat tot 1878. De koffiebonen worden vers voor ons gebrand en dat proef je!

Bent u behalve de koffie ook liefhebber van de andere delicatessen van Blanche Dael? Alle andere producten uit het assortiment van Blanche Dael zoals pinda's, thee of zoetigheden kunnen we meebestellen. U kunt ons een e-mail sturen naar [email protected] of bellen (0492-523051) om uw bestelling door te geven.

Blanche Dael's Italiaanse espressokoffie voor vingerhoedjes van intens koffiegenot. Ook perfect als basis voor cappuccino's en macchiato's.


Smaak
Caffè Ristretto geeft een olie-achtige extractie met een vol en stroperig mondgevoel, een zoete en kruidige smaak van popcorn, laurier, donkere chocolade, rode bessen en caramel. Caffé Ristretto heeft de kenmerkende smaak van een Italiaanse koffie.


Herkomst
Antigua Panchoy (Guatemala), Plantation A (India), Santos Astrid (Brazilië), Colombia Supremo en een klein aandeel top-robusta uit India.
Zetmethode
Deze koffie is alleen geschikt voor korte espresso's en als basis voor melkkoffies, 1,3% cafeïne.

Reviews
Reviews
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen