• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Blanche Dael Kerstkoffie

1 / 2
€6,25
Levertijd DIREKT UIT VOORRAAD LEVERBAAR
Ordered before [time], delivered tomorrow! Je hebt nog 03:39 uur
Blanche Dael Kerstkoffie

Elke eerste dinsdag van de maand wordt de koffie vers voor ons gebrand door Blanche Dael.
- tot de eerste maandag van de maand kunt u uw bestelling plaatsen via onze webshop
- de koffie ligt dan vanaf donderdag kraakvers voor u klaar

Bent u behalve de koffie ook liefhebber van de andere delicatessen Van Blanche Dael? Alle andere producten uit het assortiment van Blanche Dael zoals pinda's, thee of zoetigheden kunnen we meebestellen. U kunt ons een e-mail sturen naar [email protected] of bellen (0492-523051) om uw bestelling door te geven.

Smaakschakering
zoet kruidig

Smaakomschrijving
Gebalanceerde koffie met tonen van mocca en chocolade en een zachte fruitigheid die doet denken aan kersen en rabarber. Het mondgevoel mag romig genoemd worden.

Herkomst
De oorsprong van deze koffie ligt bij de Sigri plantage in Papua Nieuw Guinea. Deze plantage is opgericht in 1950 en staat bekend om de allerbeste arabica koffies van het land. De plantage bevindt zich op het oostelijke deel van het eiland dat ook wel bekend staat als Irian Jaya. De koffieproductie bestaat er voornamelijk uit kleine familie-plantages die minder dan 600 planten behelzen. Het gebied bestaat uit vulkanische grond en ligt op zo’n 1550 meter hoogte.

Zetadvies
Deze koffie is heerlijk in alle filtervarianten of als lungo uit een espressomachine.

Escuela Blanche Dael
Van de opbrengst van een pakje Kerstkoffie gaat € 0,25 naar stichting Escuela Blanche Dael. Een bedrag dat door Blanche Dael nog eens wordt verdubbeld. Escuela Blanche Dael steunt op kleinschalige wijze diverse scholingsprojecten in Guatemala, waaronder studiebeurzen voor studenten van de Las Flores koffieschool in Barbarena.

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen