• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

ECM C-Manuale 54

€519,00
Levertijd DIREKT UIT VOORRAAD LEVERBAAR
Ordered before [time], delivered tomorrow! Je hebt nog 03:39 uur
ECM C-Manuale 54

De ECM C-Manuale is een elektrische koffiemolen voor thuisgebruik. De molen is gemaakt van glanzend roestvrij staal en kunststof. De machine heeft een bonenreservoir met een inhoud van 250 gr en heeft een afmeting van 11,5 cm breed, 17,5 cm diep en 35,5 cm hoog. De molen is voorzien van roestvrijstalen maalschijven met een diameter van 54 mm en de motor heeft een vermogen van 235 watt. De maalgraad van de maling is zeer nauwkeurig instelbaar en doordat het binnenwerk antistatisch is blijft er zo min mogelijk koffie achter in de molen. Gebruik de machine om hele koffiebonen te malen voor in de portafilter van uw halfautomatische espressomachine.

Een goede bonenmaler is essentieel voor het bereiden van de perfecte espresso. De ECM C-Manuale 54 is een on-demand bonenmolen. Dat houdt in dat de molen maalt zolang de filterdrager op de juiste plaats gehouden wordt. De C-Manuale 54 koffiemolen van ECM heeft een roestvrijstalen behuizing en een kunststof bonenreservoir. De roestvrijstalenstalen maalschijven hebben een diameter van 54 mm en zijn zo ontworpen dat ze warmte afvoeren.

Het bonenreservoir heeft een capaciteit van 250 gr en heeft een schuif om deze af te sluiten. Zo kunt u het reservoir van de molen nemen zonder deze eerst te hoeven legen. De maalschijven zijn vervolgens eenvoudig te bereiken voor reiniging. Houd rekening bij het kiezen van de koffie met hoe vet de bonen zijn. Hoe vetter de bonen, hoe sneller de maalschijven vol lopen.

De koffiemolen heeft aan de zijkant een aan-/uitschakelaar, en een aan de voorzijde steunen waarop u de filterdrager kunt laten rusten. Zodra u de drager in de steunen legt, tegen de activatieknop aan, start de molen automatisch.

Reinig de behuizing met een vochtige doek. Eventuele koffiepoederresten kunt u het beste met een kwastje wegvegen. U reinigt de binnenkant van de machine door regelmatig speciale koffiemolenreiniger te malen met de machine. Dit verwijdert koffieresten en oliën, waardoor uw koffie weer helemaal vers zal smaken. Het bonenreservoir en deksel kunt u regelmatig met warm water en afwasmiddel schoonmaken.

Reviews
Reviews
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen