• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Whirlpool FFBBE 9458 BEV FW

€549,00
Levertijd Langer dan 5 dagen
Ordered before [time], delivered tomorrow! Je hebt nog 03:39 uur
Grote vrijstaande apparaten worden gratis bezorgd en aangesloten in de regio Helmond Uiteraard verzorgen wij ook graag het inbouwen van apparatuur in uw keuken, hiervoor kunt u contact opnemen met de winkel. Voor levering buiten de regio Helmond kunt u contact opnemen met de winkel.
Uw oude product nemen we gratis voor u mee retour.
Whirlpool FFBBE 9458 BEV FW

Omschrijving

Kenmerken van deze Whirlpool vrijstaande wasmachine: kleur wit. Een royale, grote capaciteit van 9,0 kg. B energieklasse. Een omwenteling van 1400 toeren per minuut. De exclusieve 6TH SENSE technologie past de instellingen dynamisch aan elke specifieke lading aan en garandeert perfecte verzorging van je kleding. 100% frisheid dankzij FreshCare+ Steam. De combinatie van de delicate kracht van stoom en zachte trommelbewegingen laat lucht door de vezels circuleren. Zo blijft je kleding tot 6 uren na het wassen heerlijk fris en zacht. Bovendien helpt de stoom om de vezels te ontspannen en kreuken te verminderen.

AFMETINGEN

Hoogte (cm) 85.0
Breedte (cm)59.5
Diepte (cm)  63.0
 

PRODUCTGEGEVENS

Capaciteit (kg): 9
Type: Voorlader
Energieklasse: B
Plaatsing: Vrijstaand

100% frisheid dankzij FreshCare+ Steam

De combinatie van de delicate kracht van stoom en zachte trommelbewegingen laat lucht door de vezels circuleren. Zo blijft je kleding tot 6 uren na het einde van het wasprogramma heerlijk fris en zacht. Bovendien helpt de stoom om de vezels te ontspannen en kreuken te verminderen.
  • Gemoedsrust, ook als je de was uit de machine vergeet te halen - Zo hoef je die leuke activiteit niet te onderbreken.
  • Altijd fris - FreshCare+ Steam zorgt voor frisse kleding tot 6 uren na afloop van het wasprogramma en voorkomt onaangename geurtjes.
  • Geen kreuken meer - De stoom voorkomt de vorming van kreuken in je kleding.

6TH SENSE technologie: het slimme systeem voor een perfect propere was

De 6TH SENSE technologie kiest automatisch de beste wasinstellingen, voor een optimaal resultaat. Bovendien bespaar je zo op elektriciteit en water. Zodra je een programma hebt geselecteerd, herkent de wasmachine via sensoren en algoritmen de hoeveelheid wasgoed. Vervolgens stelt de wasmachine de temperatuur, de hoeveelheid water en de trommelsnelheid automatisch in. Het resultaat? Je was is gegarandeerd perfect proper – sneller en met minder energie en water.
 

6TH SENSE technologieOntdek perfecte zorg.


Dankzij intelligente sensoren optimaliseert de 6TH SENSE technologie het water- en energieverbruik en de duur van het programma op basis van het volume en het type van de belading.
 

InverterMotorStille werking.

De innovatieve InverterMotor van deze Whirlpool wasmachine is ontworpen om een langdurige, stille werking te garanderen. Geniet van zowel ideale resultaten als stilte.
 
FreshCare+ SteamHet nieuwe FreshCare+ Steam systeem zorgt op het einde van de cyclus voor een delicate omwenteling van het wasgoed, dit gecombineerd met stoom, en verzekert een perfecte luchtcirculatie tot in het hart van de vezels.* Op deze manier worden onaangename geurtjes vermeden en blijft het wasgoed lekker fris en gemakkelijk te strijken, zelfs uren na het einde van de cyclus. Met het FreshCare+ Steam systeem kunt u een programma starten zonder u zorgen te maken over het tijdstip dat u de wasmachine moet leegmaken. Uw wasgoed blijft fris tot 6 uren na het einde van de cyclus.
* Niet in combinatie met programma's speciaal voor delicaat wasgoed of beddengoed.
 
SteamRefreshSteamRefresh frist uw kleding op en voorkomt onnodig wassen. Tijdens deze speciale cyclus genereert de wasmachine stoom die de vezels binnendringt en op die manier zorgt voor het verwijderen van onaangename geurtjes, het ontspannen van de vezels en het verminderen van kreuken. Uw kleding is binnen 20 minuten weer klaar om te dragen.

WaterbeveiligingssyseemBescherming tegen waterlekken.

De waterstopbeveiliging zorgt ervoor dat de watertoevoer naar het apparaat onmiddelijk stopt in geval van waterlekken.
 
VervuilingsgraadResultaat op maat. Deze Whirlpool wasmachine detecteert de vervuilingsgraad van het wasgoed en past automatisch het wasprogramma aan.

KinderslotKinderbeveiliging.

Om de veiligheid van uw kinderen te waarborgen zorgt het kinderslot ervoor dat kinderen het apparaat niet per ongeluk kunnen activeren.

Gemengde wasDagelijks moeiteloos de was doen.

Het programma wast een dagelijkse lading katoenen en syntetisch wasgoed op 40°C in slechts 60 minuten.

Latere startEen apparaat dat aan uw behoeften voldoet.

Met de optie uitgestelde start kunt u de cyclusstart instellen op een tijdstip dat u het beste uitkomt, waardoor u tijd en energie bespaart.

ProgrammaverloopIntuïtieve controle.

U volgt op een simpele en intuïtieve manier het verloop van het wasprogramma.

30' SnelwasSnel resultaat.

Het 30' snelwasprogramma biedt uitstekende wasresultaten in slechts 30 minuten.

Indicatie resterende tijdPerfecte timing.

De display op de machine informeert u hoelang het programma nog duurt. Zo weet u precies wanneer het programma afgelopen zal zijn.

WolprogrammaDe beste zorg voor wol.

Het wolprogramma, dat goedgekeurd is door The Woolmark Company, biedt uw wollen kleding alle zorg die het nodig heeft.
 
Snel 30'In slechts 30 minuten schone was met het Snel 30' programma.

WaterbeveiligingssysteemExtra veilig.

Deze Whirlpool wasmachine heeft een waterbeveiliging die lekken of waterverlies voorkomt.
 

9 kg capaciteitAlle ruimte die u nodig hebt.

Met 9 kg trommelcapaciteit biedt deze Whirlpool wasmachine u alle ruimte die u nodig hebt voor het wassen van uw wasgoed.

1400 tpmUitstekende snelheid.

Deze Whirlpool wasmachine heeft een toerental van 1400 toeren per minuut.

Energie-efficiëntie: BUitstekende energie-efficiëntie.

Deze Whirlpool wasmachine behoort tot de uitstekende energieklasse B.
 

Reviews
Reviews
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen