• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

LG F4WV308S3E

1 / 2
€479,00
Levertijd Langer dan 5 dagen
Ordered before [time], delivered tomorrow! Je hebt nog 03:39 uur
Grote vrijstaande apparaten worden gratis bezorgd en aangesloten in de regio Helmond Uiteraard verzorgen wij ook graag het inbouwen van apparatuur in uw keuken, hiervoor kunt u contact opnemen met de winkel. Voor levering buiten de regio Helmond kunt u contact opnemen met de winkel.
Uw oude product nemen we gratis voor u mee retour.
LG F4WV308S3E

Wat is AI DD?

De AI DD detecteert niet alleen het gewicht, maar voelt ook de zachtheid van de stof en kiest zelf de optimale bewegingen voor de stof.

Altijd zuinig

LG snapt het belang van een efficiënt stroomverbruik. Dankzij de AI Direct Drive motor is de LG wasmachine altijd zuinig in gebruik en bespaar je dus bij elke wasbeurt op onnodig energieverbruik en kosten. Goed voor het milleu én goed voor je portemonnee!

6 Motion voor een optimaal wasresultaat

Doordat de Direct Drive motor direct op de trommel gemonteerd is, kan de LG wasmachine met de 6 Motion technologie 6 unieke wasbewegingen maken. Door deze bewegingen te combineren in een wasprogramma - bijvoorbeeld voor een superstille was, delicaat wasgoed of extra grondige reiniging - krijgt elk type wasgoed de optimale behandeling.

Smart-functionaliteit met NFC

Met de Tag On functionaliteit is het mogelijk om nieuwe wasprogramma's te downloaden, bijvoorbeeld voor babykleding, sportkleding of jeans. Ook is het mogelijk om eventuele problemen snel vast stellen met Smart diagnosis. Houd simpelweg je smartphone bij het Tag On symbool om deze eenvoudig te verbinden met de wasmachine.

Download wasprogramma's

Via NFC kun je eenvoudig nieuwe wasprogramma's downloaden, bijvoorbeeld voor babykleding, sportkleding of jeans.

Smart Diagnosis

Met Smart Diagnosis is het mogelijk om eventuele problemen snel te diagnosticeren, voordat deze een groter probleem kunnen gaan vormen.

Specificaties
LG F4WV308S3E
Vulgewicht: 8 kg
Maximale toerental: 1400 toeren
Energieklasse: C
Geluidsniveau: 54 dB
Geluidsniveau: 73 dB
Breed: 60 cm
Diepte: 56,5 cm
Hoogte: 85 cm
Koolborstelloze motor: ja
Materiaal trommel: RVS
Resttijdindicatie: ja
Timer: ja
Wasresultaat: A
Droogresultaat: B
Beladingsherkenning
Aquastop
 
 
 

Reviews
Reviews
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen