• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Hisense DCGE803

€479,00
Levertijd Langer dan 5 dagen
Ordered before [time], delivered tomorrow! Je hebt nog 03:39 uur
Grote vrijstaande apparaten worden gratis bezorgd en aangesloten in de regio Helmond Uiteraard verzorgen wij ook graag het inbouwen van apparatuur in uw keuken, hiervoor kunt u contact opnemen met de winkel. Voor levering buiten de regio Helmond kunt u contact opnemen met de winkel.
Uw oude product nemen we gratis voor u mee retour.
Hisense DCGE803

Met de Hisense DCGE803 condensdroger uit de Essential serie is je was razendsnel droog. De 8kg trommel met extra grote deuropening van 36 cm beschikt onder andere over een Easy Clean Filter en een gebruiksvriendelijk Nederlandstalig elektronisch bedieningspaneel. Deze Essential droger van Hisense is gebouwd om lang mee te gaan en geeft je, samen met 5 jaar garantie, zekerheid.

Vulgewicht van 8 kg

Een Hisense Condensdroger met een vulgewicht van 8 kilogram is geschikt voor huishoudens tot ongeveer 2-4 personen. Doe je vaak de was, of is je gezin groter dan 4 personen, dan is het aan te raden om voor een vulgewicht te kiezen van minimaal 9 kg.

EasyClean-filter

Bij een droger met EasyClean-filter hoef je nog maar één filter schoon te maken na het drogen van de was. Dit systeem bestaat niet meer uit meerdere filters, maar uit één zodat het schoonmaken makkelijker en sneller gaat.

Extra grote deuropening

De Hisense wasdrogers hebben een van de grootste deuropeningen. Super eenvoudig en handig voor het in- en uitladen van de machine. De machine heeft een opening van 36 cm breed met een deur die opent tot een hoek van 180 graden.

Uitstel eindtijd

Stel van tevoren het einde van je droogprogramma in, zodat je droge kleding niet te lang in de droger hoeft te blijven. Zo voorkom je dat je wasgoed uitdroogt of verkreukeld.

Kinderslot

Door op een speciale toetsencombinatie te drukken, kun je het bedieningspaneel vergrendelen.

Vulgewicht (kg) 8.00
Energieklasse B
Geluidsniveau (dB) 65.00
Trommelsysteem Standaard trommel
Trommelmateriaal RVS
Trommeldraairichting wisselend Nee
Starttijduitstel Ja
Resttijdindicatie Ja
Zelfreinigende condensor Nee
Beladingherkenning 1
Afvoerslang condenswater 1

 

Reviews
Reviews
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen