• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Ascaso Dream Zwart

€889,00
Levertijd DIREKT UIT VOORRAAD LEVERBAAR
Ordered before [time], delivered tomorrow! Je hebt nog 03:39 uur
Ascaso Dream Zwart

Maak de machine compleet met de bijpassende Ascaso koffiemolen voor de perfecte match! Uw koffie smaakt extra lekker als u de bonen zelf maalt.

Dream zwart - Ascaso
Misschien wel de bekendste espressomachine. De combinatie van degelijkheid en vormgeving is uniek. De Dream is uitgerust met een geavanceerd thermoblock en voorzien van een RVS leiding. Ascaso geeft een extra jaar fabrieksgarantie op uitsluitend het thermoblock. De Dream is erg snel op koffie temperatuur, dus in no time kun je van je espresso genieten. Liever een cappuccino? Geen probleem, binnen 20 seconden kun je melk opschuimen voor de lekkerste cappuccino of latte. Een fraaie aluminium tamper wordt standaard meegeleverd. De Ascaso Dream is geheel vervaardigd uit gegoten aluminium en wordt hierna gepolijst of in kleur gespoten. Er zijn 14 verschillende kleuren van de Ascaso Dream leverbaar.
Handmade in Barcelona!


Er zit standaard een dubbele koffie uitloop op de filterdrager. Wanneer je één kopje koffie maakt dan zet je het espressokopje precies in het midden. Er worden standaard 5 filters meegeleverd. Een 1 kops en een 2 kops filter voor espresso en een 1 kops en een 2 kops supercrema filter voor ‘gewone koffie’. Deze filters zorgen ervoor dat je met wat grover gemalen koffie toch een cremelaagje op je koffie kunt krijgen. En als laatste een filter voor ESE servings.


Specificaties en functies voor Dream zwart - Ascaso
Materiaal: alumunium
Gewicht: 7 kg
Afmetingen: b 24,5 x h 34,5 x d 28 cm
Maat filterdrager: 57 mm
Koppenwarmer: ja
Energieverbruik: 900 Watt
Pompdruk: 20 bar
Verwarmingselement: RVS thermoblock
Melkopschuimen: handmatig
Inhoud waterreservoir: 1,3 liter
Heetwaterfunctie: ja

Inclusief
Maatlepel, aluminium tamper, 1- en 2 kops filter en handleiding

 

 

Reviews
Reviews
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen