• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Samsung WW80M76NN2M

€1.199,00
Levertijd DIREKT UIT VOORRAAD LEVERBAAR
Ordered before [time], delivered tomorrow! Je hebt nog 03:39 uur
Grote vrijstaande apparaten worden gratis bezorgd en aangesloten in de regio Helmond Uiteraard verzorgen wij ook graag het inbouwen van apparatuur in uw keuken, hiervoor kunt u contact opnemen met de winkel. Voor levering buiten de regio Helmond kunt u contact opnemen met de winkel.
Uw oude product nemen we gratis voor u mee retour.
Samsung WW80M76NN2M

Omschrijving
1. Auto Optimal Wash: Automatische dosering en programmering.
Naast automatische dosering op alle wasprogramma’s, is de QuickDrive voorzien van een Auto Optimal Wash programma. Dit slimme programma werkt via sensoren en blijft zo non-stop monitoren hoe vies je was is. Zo is je was pas klaar als het ook echt schoon is. De vier sensoren stellen het gewicht van de was en de vuilgraad vast en bepalen hoeveel water, wasmiddel en spoeltijd er nodig is voor een schone was. Zo kan er een extra dosering of spoelbeurt worden toegevoegd als de was nog niet schoon genoeg is.
2. QuickDrive: Volle waskracht, Halve tijd
QuickDrive vermindert de duur van een wasbeurt tot 50% en het energieverbruik tot 20%, zonder dat dit ten koste gaat van de wasprestatie. De Q-Drum bestaat uit een grote hoofdtrommel en een plaat achterin de wasmachine, die onafhankelijk van elkaar draaien. Door deze dubbele krachten wordt de was continu in verschillende richtingen bewogen. QuickDrive wast snel, krachtig en is goed voor je kleding.
3. EcoBubble: Was koud, bespaar energie
EcoBubble motor mengt water, wasmiddel en lucht, waarna het wasmiddel als schuim de trommel in wordt geblazen. Het schuim wordt tot wel 40 keer sneller opgenomen door het wasgoed waardoor het sneller werkzaam is en kleding beter schoon wordt. Hierdoor kun je ook op lagere temperaturen effectief schoon wassen. Goed voor je was en je portemonnee!
4. Q-rator was assistent: Bedien je wasmachine waar en wanneer je wilt met je smartphone
Q-ratoris een slim managementsysteem dat gebruik maakt van gegevens die tijdens je wasbeurten worden verzameld en je helpt om eenvoudiger en effectiever gebruik te maken van QuickDrive. Met Smart Control kun je je wasmachine via de handige Smart Home-app op afstand bedienen en controleren. Je kunt de was waar en wanneer je wilt eenvoudig starten of pauzeren en gekozen programma's, resterende wastijden eindmeldingen bijhouden. Je krijgt zelfs een melding wanneer je nog extra kledingstukken kunt toevoegen en wanneer de trommel van je wasmachine schoongemaakt moet worden.
5. AddWash: Eenvoudig kleding toevoegen tijdens het wassen.
Sok vergeten? Met AddWash kun je snel en eenvoudig iets toevoegen wanneer de was al draait. Ook dat T-shirt dat je al met de hand gewassen hebt, voeg je eenvoudig toe om alleen mee te laten spoelen of contrifugeren.
6. Bubble Soak: Intensieve vlekverwijdering
Met een druk op de knop helpt het Bubble Soak programma lastige vlekken te verwijderen. Kleren worden grondig geweekt in bubbels, zodat vlekken loskomen en verdwijnen.
7. VRT-M: In stilte de was doen
VRT-M- technologie vermindert de geluidshinder en trillingen tijdens wasbeurten. Een 3D-trillingssensor houdt de trommel in evenwicht met veertien roestvrijstalen ballen die in tegengestelde richting van je wasgoed draaien. Ook wanneer de trommel langzaam draait, helpen krachtige magneten kleine trillingen en geluiden voorkomen.
8. Super Speed: Wast in 39 minuten
SuperSpeed verkort de tijd van een dagelijkse wasbeurt met 34% tot slechts 39 minuten. QuickDrive bespaart tijd door kleding dynamisch te laten bewegen, terwijl EcoBubble voor een krachtig wasresultaat zorgt. De Speed Spry-functie, het golfpatroon in de trommel en een hogere centrifugesnelheid zorgen daarnaast voor een kortere spoeltijd.
9. Eco Drum Clean+: Houdt je wasmachine schoon
EcoDrum Clean + reinigt je wasmachine vanbinnen en verwijdert 99,9% van de bacteriën die slechte geuren veroorzaken zonder zware chemische stoffen te gebruiken. De wrijvingskracht van een krachtige waterstraal en een hoog toerental zorgen daarnaast dat het vuil uit de rubberen deurring wordt verwijderd. Je krijgt zelfs een melding wanneer je wasmachine moet worden gereinigd.
10. Digital Inverter Motor: Stiller, duurzamer en energiezuiniger.
Omdat een Digital Inverter Motor met magneten werkt gaat deze motor langer mee, is hij stiller en energiezuiniger. Bovendien krijg je bij Samsung 10 jaar garantie op deze Digital Inverter Motor.
11. Keramisch verwarmingselement: Zuiniger en duurzamer door de keramische coating.
Het vernieuwde keramische verwarmingselement van Samsung heeft een nieuwe speciale antihechtcoating waardoor er minder kalkresten op het verwarmingselement achterblijven dan bij conventionele verwarmingselementen. Het zorgt ervoor dat er minder kalkaanslag is zodat de verwarming langer meegaat en duurzamer is. Dit betekent: efficiënt energieverbruik en een lagere energierekening!
12. Trommelverlichting: Handig licht.
Door de verlichting in de wastrommel kun je precies zien wat er in de trommel zit en zie je bij het leeghalen niets over het hoofd. Door de heldere verlichting kun je je wasgoed en de rest van de trommel goed zien en de inhoud snel en veilig controleren.
13. Kalibreren van de wasmachine
Samsung wasmachines zijn eenvoudig te kalibreren in 3 stappen. Omdat niet ieder huis waterpas is, hebben we de machine zo ontworpen dat ze zich op iedere ondergrond kunnen aanpassen.
- Zet de wasmachine uit
- Druk tegelijktijd op de knoppen: aan/uit. Temp. en uitgesteld einde.
  De wasmachine wordt ingeschakeld en op het display verschijnt “CB”
- Druk op de start/stop knop om de kalibratiemodus te starten.
De trommel draait nu rechts-en linksom, gedurende ongeveer 3 minuten. Wanneer het proces voltooid is, wordt "end" weergegeven en zal de wasmachine zichzelf uitschakelen.
De wasmachine is nu klaar voor gebruik.

Specificaties
Vulgewicht: 8 kg
Maximale toerental:1600
Trommelsysteem: Swirl drum
Energieklasse: A+++
Energieverbruik per jaar: 116 kwh
Waterverbruik per jaar: 8100 liter
Droogresultaatklasse: A
Restvochtpercentage: 44 procent
Geluidsniveau wassen: 49 db
Geluidsniveau centrifugeren: 75 db
Hoogte: 85 cm
Breedt: 60 cm
Diepte: 60 cm
Automatische wasmiddeldosering: ja
Koolborstelloze motor: ja
Resttijdindicatie: ja
Starttijduitstel: ja
Beladingherkenning: ja
Schuimbewaking: ja
Trommelmateriaal: rvs

 

Reviews
Reviews
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen