• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Samsung WW10T634AHH

€849,00
Levertijd Langer dan 5 dagen
Ordered before [time], delivered tomorrow! Je hebt nog 03:39 uur
Grote vrijstaande apparaten worden gratis bezorgd en aangesloten in de regio Helmond Uiteraard verzorgen wij ook graag het inbouwen van apparatuur in uw keuken, hiervoor kunt u contact opnemen met de winkel. Voor levering buiten de regio Helmond kunt u contact opnemen met de winkel.
Uw oude product nemen we gratis voor u mee retour.
Samsung WW10T634AHH

Productbeschrijving

Eco Bubble EcoBubble™-technologie reinigt je kleding grondig, zelfs op lage temperaturen. Wasmiddel wordt omgezet in bubbels, zodat het snel in de stof doordringt en vuil verwijdert, terwijl er minder energie nodig is en kleuren en stoffen intact blijven. 
AI Control Was slim en effectief met krachtige AI Control. De functie personaliseert je wasbeurten, onthoudt wasgedrag, raadt programma's aan en geeft statusupdates De SmartThings-app adviseert wasprogramma's, planningen en geeft onderhoudstips. Het perfecte droogprogramma wordt automatisch geselecteerd. 
Super Speed (59 minuten) Verkort je dagelijkse wasduur en reinig kleding grondig. Super Speed wast een volle trommel in slechts 59 minuten. De EcoBubble™-technologie wast je kleding grondig en Speed Spray verkort de spoeltijd. De centrifugeersnelheid wordt verhoogd, om zo kleding snel te centrifugeren. 
Hygiënisch stomen Reinig kleding grondig en hygiënisch met stoom. Een Hygiënisch stomen-programma reinigt grondig, zonder voorbehandelingen. Er wordt stoom geïnjecteerd van onderin de trommel, waarna dit diep doordringt in elk kledingstuk. Dit verwijdert hardnekkig vuil en 99,9% van de bacteriën en allergenen. 
Digital Inverter-technologie Digital Inverter-technologie gebruikt sterke magneten voor stille en krachtige prestaties, en is energiezuiniger dan een reguliere motor. Door de koolborstelloze motor is de duurzaamheid uitstekend en geven we bovendien 10 jaar garantie. 
VRT Plus™ (1600RPM) Doe de was wanneer je maar wilt zonder iemand te storen, zelfs 's nachts. De innovatieve VRT Plus™-technologie vermindert lawaai en trillingen tijdens wasbeurten. Een 3D-trillingssensor houdt de trommel in evenwicht, zelfs bij een hoge rotatiesnelheid en ongeacht de hoeveelheid was. 
Drum Clean + Houd de deur en binnenkant van je machine schoon. Drum Clean + verwijdert vuil en 99,9% van de geurveroorzakende bacteriën uit de trommel Een krachtige waterstraal en hoog toerental verwijderen vuil rond de rubberen deurring. Je krijgt een melding als het tijd is voor een reinigingsprogramma.
 Zelfreinigende wasmiddellade Nooit zeepresten uit de wasmiddellade verwijderen. De StayClean Drawer is voorzien van een speciaal ontwikkeld spoelsysteem dat de laatste wasmiddelresten verwijdert. Er blijven dus minder vieze zeepresten achter, waardoor het wasmiddelbakje schoon en hygiënisch blijft. 
Bubble Soak Kledingstukken worden perfect schoon, zelfs als ze erg vies zijn. De Bubble Soak-functie verwijdert allerlei hardnekkige vlekken, zoals bloed-, thee-, wijn-, make-up- en grasvlekken. Kleding wordt grondig geweekt in actieve bubbels, zodat vuil en vlekken loskomen en doeltreffend worden verwijderd.
 

Productspecificaties

Algemeen

Type motor TooltipKoolborstelloze motor

Energie- en waterverbruik

Energieklasse TooltipA

Waskenmerken

Wascapaciteit10,5 kg
Geluidsniveau wassen Tooltip52 dB

Droogkenmerken

Toerental centrifuge Tooltip1400 tpm
Geluidsniveau centrifugeren Tooltip73 dB
Balanssysteem TooltipJa

Instellingen en functies

Slimme functiesBeladingssensor | Startuitstel | Watersensor
ResttijdindicatieY

Fysieke eigenschappen

Type laderVoorlader
Gewicht0,1 kg
Afmetingen zonder verpakking (b x h x d)60 x 85 x 65 cm

Mogelijke vereisten instellen en gebruik

Kan zelfstandig met internet verbinden TooltipNee
App vereist voor gehele functionaliteit TooltipNee

Overige kenmerken

Gewicht70 kg
Koolborstelloze motorJa
ModelWW10T634AHH
Smart Home PlatformSmartThings
Taal handleidingNederlands
Verpakking breedte70 mm
Verpakking hoogte95 mm
Verpakking lengte75 mm
 

Reviews
Reviews
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen