• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Whirlpool WM1510W

€329,00
Levertijd DIREKT UIT VOORRAAD LEVERBAAR
Ordered before [time], delivered tomorrow! Je hebt nog 03:39 uur
Grote vrijstaande apparaten worden gratis bezorgd en aangesloten in de regio Helmond Uiteraard verzorgen wij ook graag het inbouwen van apparatuur in uw keuken, hiervoor kunt u contact opnemen met de winkel. Voor levering buiten de regio Helmond kunt u contact opnemen met de winkel.
Uw oude product nemen we gratis voor u mee retour.
Whirlpool WM1510W

Productbeschrijving
Deze Whirlpool koeler WM 1510 W van 143 cm hoog heeft een inhoud van 240 liter. De koelkast is voorzien van 5 draagplateaus van veiligheidsglas, 4 verstelbare deurvakken en 1 groentebak. Voor het gemak heeft deze ijskast in hoogte verstelbare voetjes aan de voorzijde.

Automatische ontdooiing
Gedaan met ijsafzetting in je koelkast. Je bent altijd verzekerd van een optimale werking van je koelkast. Bovendien verbruikt je apparaat minder energie.

Draagplateaus van veiligheidsglas
De draagplateaus zijn vervaardigd uit transparant veiligheidsglas. Op de stevige extra grote draagplateaus kunnen moeiteloos grote en zware verpakkingen bewaard worden.

Draairichting deur verwisselbaar
De handige, omkeerbare deur maakt het mogelijk je koelkast te plaatsen in een voor jou handige positie. In een handomdraai verander je de deur van rechts- naar linksdraaiend.

Kenmerken Whirlpool WM 1510 W Kastmodel Koelkast:

Netto inhoud: 240 liter

Afmetingen: hxbxd: 143 x 54,5 x 58 cm.

Energieverbruik per jaar: 134 kWh
Geluidsniveau: 40dBA
Aantal thermostaten: 1
Aantal compressors: 1

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen