Atag VD1692D
Bediening
- aan/uit knop
- instelling sealing niveau
- touch panel
- instelling vacuüm niveau
Veiligheid
- dubbel raam in de klep van de vacuümmachine
Functies
- drie externe vacuümniveaus voor het vacumeren van bewaarboxen, wijnflessen
- drie sealing niveaus voor het sluiten van de zakken; van makkelijk te openen tot stevig dicht
- drie vacuümniveaus voor verschillende types van voedsel - niveau 1: kwetsbare producten (brood, zacht fruit/groenten) - niveau 2: zachte producten (vloeistoffen, vis, voorbereide producten) - niveau 3: stevige producten (stevige groenten, vlees droge producten)
Uitvoering
- Matrix
- door deze vacumeertechniek is voedsel makkelijk te portioneren, langer houdbaar, met behoud van kleur en structuur
- lade met geïntegreerd vacumeer mechanisme voor het vacumeren van voedsel, om vervolgens sous-vide te kunnen bereiden (middels speciale sous-vide stand op de ATAG (combi-)stoomovens)
- grafiet
- beschikt over een vacuümkamer die ook geschikt is om vloeistoffen mee te vacumeren
Bijzonderheden
- perfect voor het: - marineren - portioneren - bewaren - hersluiten - vacumeren voor sous-vide koken
- perfect te combineren met één of meerdere 45 cm hoge apparaten uit de ATAG Matrix- of Grafietlijn in een 60 cm nis