• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Husky TL100W

€279,00
Levertijd Langer dan 5 dagen
Ordered before [time], delivered tomorrow! Je hebt nog 03:39 uur
Grote vrijstaande apparaten worden gratis bezorgd en aangesloten in de regio Helmond Uiteraard verzorgen wij ook graag het inbouwen van apparatuur in uw keuken, hiervoor kunt u contact opnemen met de winkel. Voor levering buiten de regio Helmond kunt u contact opnemen met de winkel.
Uw oude product nemen we gratis voor u mee retour.
Husky TL100W

INTERIEUR TAFELMODEL KOELKAST ZONDER VRIESVAK WIT

De 3 legplanken in de Tafelmodel Koelkast Zonder Vriesvak Wit zijn gemaakt van Safety Glass. Dit betekent dat het glas niet breekt én niet barst als er een legplank valt of als er een keer iets op een legplank valt in de koelkast. De groentelade onderin is compact en vooral handig voor kleine dingen. De 3 vakken in de deur kunnen eruit worden gehaald. Het onderste deurvak, ook wel de flessenhouder genoemd, is ruim genoeg voor flessen van 1,5 liter. 2 liter flessen passen wel in de breedte, maar helaas niet in de hoogte. Je kunt eventueel wel de middelste deurvak eruit halen als je 2 liter flessen in de koelkast wil zetten.

De LED verlichting aan de binnenkant zorgt voor genoeg licht om alles te kunnen zien in het donker. Uiteraard wil je tenslotte de temperatuur van de koelkast eenvoudig in kunnen stellen. Hiervoor zit er een draaiknop in de koelkast, waarmee je eenvoudig de temperatuur kan instellen tussen de 2°C en 10°C.

UITERLIJK

Om het af te maken is het handvat in de deur verwerkt. Zo zal deze koelkast ook niet uitsteken en past het volledig bij het design van je omgeving. Het praktische van deze koelkast is dat de draairichting van de deur verwisselbaar is. De deur kan makkelijk verwisseld worden door aan de onderkant de schroef los te draaien en aan de andere kant er weer in te draaien. Ten slotte kun je de 2 poten aan de voorkant verstellen om de koelkast ook op ongelijke vloeren stabiel neer te zetten!

PRODUCTEIGENSCHAPPEN

  • Energieklasse D, met een jaarlijks verbruik van 71kWh per jaar.
  • Geïntegreerde deurgreep.
  • Voorzien van 3 Safety Glass legplanken, 2 daarvan zijn verstelbaar
  • LED-verlichting.
  • Temperatuur aanpasbaar met de draaiknop.

Reviews
Reviews
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen