• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Samsung RS7557BHCSP

1 / 2
€999,00
Levertijd Langer dan 5 dagen
Ordered before [time], delivered tomorrow! Je hebt nog 03:39 uur
Grote vrijstaande apparaten worden gratis bezorgd en aangesloten in de regio Helmond Uiteraard verzorgen wij ook graag het inbouwen van apparatuur in uw keuken, hiervoor kunt u contact opnemen met de winkel. Voor levering buiten de regio Helmond kunt u contact opnemen met de winkel.
Uw oude product nemen we gratis voor u mee retour.
Samsung RS7557BHCSP

Totale netto inhoud: 535 liter

Hoogte  : 178,90 cm

Breedte:    91,20 cm
Diepte:      75,40 cm
Diepte zonder handvat: 69,20 cm
Gewicht: 120 kg
extra opties:
Water dispenser: ja
Deur open alarm: ja
energie:
Jaarlijks energieverbruik : 442 kwh
Energielabel: A+
koelruimte
Netto-inhoud koeling: 359 liter
Aantal plateaus/lades koelgedeelte: 4
Luchtcirculatie koelgedeelte: ja
Aantal groente lades: 2
Lamp type: LED verlichting

Netto-inhoud vriesgedeelte: 176 liter

Temperatuur vriesgedeelte niet apart regelbaar

Aantal plateaus/lades vriezer: 3
Invriesvermogen: 12 kg per dag
Bewaartijd bij stroomuitval: 12 uur

In één oogopslag

  • Met Multi Flow wordt ieder niveau van het koelgedeelte tegelijk gekoeld en blijft de inhoud langer vers.
  • Het Twin Cooling Plus® Systeem zorgt een nauwkeurige temperatuurregeling in zowel het koel- als vries gedeelte.
  • Maak gebruik van de Mini Drink Bar zonder de koelkast te openen en koude lucht te laten ontsnappen.
  • Het LED-display geeft de temperatuur van beide gedeeltes afzonderlijk aan
Twin Cooling Plus®

Twin Cooling Plus®

De nieuwe H-serie koelkast maakt gebruik van twee gescheiden luchtstromen en een nauwkeurige temperatuurregeling om een optimaal vochtigheidsniveau te handhaven in zowel het koel- als vries gedeelte. Het Twin Cooling Plus® Systeem zorgt ervoor dat de appels vers blijven, voorkomt dat schepijs wordt aangetast door vriesbrand en voorkomt dat ijsblokjes ruiken naar het knoflookbrood dat je in de koelkast bewaart.
Externe informatie en bediening

Externe informatie en bediening

Weet zonder openen wat er in je koelkast gebeurt. Het blauw oplichtende LED-display van de nieuwe koelkast uit de H-serie geeft de temperatuur van beide gedeeltes afzonderlijk aan. Ook zie je wanneer het filter vervangen moet worden. Raak het display aan om water of ijs te pakken of om de koelkast in de vakantiestand te zetten.
Verfijnd en toch eenvoudig

Verfijnd en toch eenvoudig

Vraag het iedere topkok: presentatie is belangrijk, zeker in de keuken. De nieuwe, eigentijds ogende koelkast uit de H-serie helpt je beter en geïnspireerder te koken. De gestroomlijnde stijl met soepele lijnen en gepolijste oppervlakken past schitterend in je keukeninrichting. Alles ziet er mooier uit door de uitstraling van deze koelkast. Als je keuken bij feestjes nog niet de populairste plek was, gaat dat nu beslist gebeuren.
Bespaar energie en ruimte

Bespaar energie en ruimte

De led-verlichtingskolom loopt langs de achterkant van het interieur omlaag, niet vanaf de bovenkant, waardoor je meer ruimte hebt voor grote producten. De verlichting geeft ook minder warmte af dan conventionele gloeilampen, zodat de koelkast minder hard hoeft te werken om voedingswaren koel te houden.
Big Box laden

Big Box laden

De Big Box laden zijn nog groter dan bij vorige modellen. Vul ze met hele meloenen en kroppen sla en je houdt nog plaats over voor alle kleuren paprika's en pepers. Laat de groente en het fruit dus maar komen! Handige opklapdeksels houden alles vers terwijl je er toch gemakkelijk bij kan.
Multi Flow

Multi Flow

Multi Flow werkt overal in de koelkast, via kleine luchtopeningen bij iedere plank. Hierdoor blijft de temperatuur overal gelijk, vooral belangrijk wanneer de deur open is geweest. Doordat ieder niveau van het koelgedeelte tegelijk wordt gekoeld, blijft de inhoud langer vers.
Mini Drink Bar

Mini Drink Bar

Frisdrank pak je zo uit de minibar. De koelkast hoeft niet open en er dringt geen warme lucht naar binnen. Zo bespaar je energie en pak je snel je favoriete drankje. Je hoeft de deur maar even aan te raken om hem te openen, en je kan hem als plateau gebruiken om iets in te schenken.

 

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen