• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Nivona NICR 769

€799,00
Levertijd DIREKT UIT VOORRAAD LEVERBAAR
Ordered before [time], delivered tomorrow! Je hebt nog 03:39 uur
Nivona NICR 769

De modellen van de 7-reeks overtuigen door hun geweldige functies: Cappuccino en andere melkkoffies worden met 1 druk op de knop gemaakt. Daarvoor is het maalwerk geoptimaliseerd zodat het in vergelijking met de voorgaande modellen duidelijk zachter werkt. 

De Nivona Cafe Romatica 769 maakt met 1 druk op de knop de lekkerste espresso, koffie of melkdranken. De Nivona CafeRomatica 769 is uitgevoerd in een slanke behuizing afgewerkt in zilvergrijs met een fraai in mold RVS design. Eenvoud siert de Cafe Romatica 769. Slechts 2 knoppen en een compact kleurendisplay vullen de voorzijde. Het ruime waterreservoir is gemakkelijk vanaf de zijkant uit te nemen. Dankzij de in hoogte verstelbare uitloop, kunt u verschillende maten porselein en glazen gebruiken. Dankzij deze ruime verstelbaarheid is het zelfs mogelijk een macchiato glas te gebruiken.

Stel uw machine in via bluetooth met de Nivona app
Met 1 druk op de knop begint de Nivona Cafe Romatica 769 te malen, te doseren en geeft u indien gewenst met 1 druk op de knop een perfecte cappuccino. De geschuimde melk en de koffie worden direct in uw kopje gedoseerd. Dankzij het aromatica systeem bent u elke keer weer verzekerd van een prachtige cremalaag. De hoeveelheid koffie die de machine in het kopje afgeeft kunt u eenvoudig programeren. De sterkte van de koffie is te regelen door de maalgraad en de hoeveelheid koffie tussen de 7 en 14 gram instellen. Nivona monteert in de nieuwe 769 een extra stil conisch maalwerk. Daarnaast is het nog mogelijk middels 5 standen de sterkte per kopje koffie in te stellen. Ook is het mogelijk het drukprofiel van de pomp te veranderen dankzij het aroma balans systeem. Deze heeft 3 verschillende profielen. Hiermee kunt u de intensiteit van uw koffie aanpassen. U kun kiezen voor dynamisch, constant en intens.

Houdt u van een hete espresso? Geen punt, u kunt de temperatuur van de koffie zelf in het menu aanpassen. Al deze instellingen kunt u zowel in het menu aanpassen als via een aparte app op uw smartphone. De Nivona app is beschikbaar voor IOS en Andriod. Middels bluetooth maakt u contact met uw machine. Tijdens het bereiden van uw koffie wordt het kopje fraai verlicht middels de koppenverlichting. Na het maken van een cappuccino kunt u de machine zichzelf eenvoudig laten reinigen. In het ruime bonenreservoir kunt u 250 gram koffiebonen kwijt. De zetgroep is makkelijk aan de zijkant uit te nemen. Dankzij de unieke ECO modus met 0 Watt energie spaarstand, gebruikt de machine enkel energie als u koffie maakt.

Waan u in Italië met de perfecte cappuccino
Met Nivona Cafe Romatica 769 maakt u met 1 druk op de knop de perfecte cappuccino zonder uw kopje te hoeven verplaatsen. Fijnmaziger en steviger krijgt zelfs de barista in uw favoriete Italiaanse bar de melk voor uw cappuccino of latte macchiato niet opgeschuimd. Het geheim van de Nivona Cafe Romatica 769 is de innovatieve spumatore geplaatst in de uitloop van de machine. Hiermee wordt de melk altijd absoluut perfect in een unieke kwaliteit opgeschuimd.

Reiniging
Doormiddel van diverse meldingen op het display geeft de machine zelf aan wanneer deze gereinigd of ontkalkt dient te worden. De reiniging en ontkalkingscyclus kunt u vervolgens de machine volledig automatisch laten uitvoeren. De zetgroep kunt u zelf uitnemen, en schoonmaken onder de kraan. Hierdoor heeft deze machine geen verplichte onderhoudsbeurt nodig. Kortom optimaal gebruikersgemak!

FUNCTIES van de NICR 769

SMAAK
Pre-brewing systeem
Aroma Balance Systeem (3 profielen)
Selectie koffiesterkte (5 niveaus)
Instelbare maalgraad
Instelbare koffietemperatuur(3 niveaus)
KENMERKEN
Extra opslag van “Mijn koffie” (1 recept)
Live programmeren
Fabrieks ingestelde recepten kunnen worden gewijzigd
OneTouch SPUMATORE (met één druk op de knop)
2-kops functie voor espresso / koffie
Instelbare koffiehoeveelheid (ca. 20–240 ml)
Poedercompartiment voor voorgemalen koffie (voor een portie)
Heetwaterfunctie voor thee (3 niveaus)
Afneembare watertank
Wieltjes aan de achterzijde
ONDERHOUD
Uitneembare zetgroep voor eenvoudige reiniging
Automatische spoelfunctie voor OneTouch SPUMATORE
Inclusief CLARIS waterfilter
Indicatie voor filterwissel
Automatische onderhoudsprogramma’s voor ontkalken en reinigen
DESIGN
Kopjesverlichting
TECHNOLOGIE
TFT-kleurendisplay
Bluetooth voor verbinding met de NIVONA-app
Ultrastille geluidsarme werking
Hoogwaardig conisch maalwerk gemaakt van gehard staal
Pompdruk 15 bar
1455 W / max. energieverbruik
ECO-modus / 0 watt energiebesparingsschakelaar
Bonencontainer 250 g
Watertank 2,2 L
Machine afmeting (B x H x D in cm) 24 x 34 x 46

Reviews
Reviews
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen