• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Nivona NICR 670

€599,00
Levertijd Langer dan 5 dagen
Ordered before [time], delivered tomorrow! Je hebt nog 03:39 uur
Nivona NICR 670

Stel uw machine in via bluetooth met de Nivona app
Met 1 druk op de knop begint de Nivona Cafe Romatica 670 te malen, te doseren en geeft u indien gewenst via de handmatig instelbaar cappuccinatore een heerlijke cappuccino. De geschuimde melk wordt direct vanuit het pak in uw kopje koffie gedoseerd. Dankzij het aromatica systeem bent u elke keer weer verzekerd van een prachtige cremalaag.

De hoeveelheid koffie die de machine in het kopje afgeeft kunt u eenvoudig programmeren. De sterkte van de koffie is te regelen door de maalgraad en de hoeveelheid koffie tussen de 7 en 14 gram in te stellen. Daarnaast is het nog mogelijk middels 5 standen de sterkte per kopje koffie in te stellen. Ook is het mogelijk het drukprofiel van de pomp te veranderen dankzij het aroma balans systeem. Deze heeft 3 verschillende profielen. Hiermee kunt u de intensiteit van uw koffie aanpassen. U kunt kiezen voor dynamisch, constant en intens.

Houdt u van een hete espresso? Geen punt, u kunt de temperatuur van de koffie zelf in het menu aanpassen. Tijdens het bereiden van uw koffie wordt het kopje fraai verlicht middels de koppenverlichting. Al deze instellingen kunt u zowel in het menu aanpassen als via een aparte app op uw smartphone. Middels bluetooth maakt u contact met uw machine. In het ruime bonenreservoir kunt u 250 gram koffiebonen kwijt. De zetgroep is makkelijk aan de zijkant uit te nemen. Dankzij de unieke ECO modus met 0 Watt energie spaarstand, gebruikt de machine enkel energie als u koffie maakt.

Maak eenvoudig een heerlijke cappuccino
Met Nivona Cafe Romatica 670 maakt u eenvoudig een perfecte cappuccino. Verplaats na het koffiezetten uw kopje onder de spumatore en deze zal fraai melkschuim leveren. Fijnmaziger en steviger krijgt zelfs de barista in uw favoriete Italiaanse bar de melk voor uw cappuccino of latte macchiato niet opgeschuimd. Het geheim van de Nivona Cafe Romatica 670 is de innovatieve instelbare spumatore geplaatst aan de rechter zijkant van de machine. Hiermee wordt de melk altijd absoluut perfect in een unieke kwaliteit opgeschuimd.

Reiniging
Doormiddel van diverse meldingen op het display geeft de machine zelf aan wanneer deze gereinigd of ontkalkt dient te worden. De reiniging en ontkalkingscyclus kunt u vervolgens de machine volledig automatisch laten uitvoeren. De zetgroep kunt u zelf uitnemen, en schoonmaken onder de kraan. Hierdoor heeft deze machine geen verplichte onderhoudsbeurt nodig. Kortom optimaal gebruikersgemak!

Specificaties:

Aroma Balance Systeem met drie Aroma profielen
Bluetooth ingebouwd- voor gemakkelijk gebruik via App
Handmatig bediende Easy Spumatore
Kleurrijk TFT display
3D in-mold front: silver line
11 beschikbare dranken, 6 voor-ingesteld en 5 individueel in te stellen recepten
Extra grote watertank (2,2 liter)
Live programmering alle recepten mogelijk
Bijzonder stil conisch maalwerk voor een perfect resultaat
Uitneembare zetgroep voor hygienische reiniging
Koffietemperatuur in drie standen regelbaar
Koffiesterkte in vijf standen regelbaar
Heet water ( 3 standen ) voor thee
Bonencontainer (ca. 250g)
Eco - Modus, 0-Watt- schakelaar
Easy Spumatore met simpele reinigingsfunctie
Onderhoudsprogramma: Reinigen, Ontkalken en spoelen d.m.v. druk op de knop.
Koffie uitloop tot 14 cm in hoogte verstelbaar
Koffie belichting voor optimaal koffiegenot.
Automatische signalering bonen
Fijnheid individueel instelbaar
Kopjesverwarmer
Vulopening voor gemalen koffie
Wieltjes voor makkelijk verplaatsen apparaat
Aroma bonendeksel
15 bar pompdruk
Inclusief Design melkbeker (1,0 liter)
Inkl.: CLARIS filter, reinigingstabletten, melkslang en maatlepel

Reviews
Reviews
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen