• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Nivona NICR 520

€519,00
Levertijd DIREKT UIT VOORRAAD LEVERBAAR
Ordered before [time], delivered tomorrow! Je hebt nog 03:39 uur
Nivona NICR 520

Modern & Compact
Gek op een goede espresso, kop koffie en af en toe een cappuccino? De compacte Nivona Cafe Romatica 520 is dan voor u de machine. Uitgevoerd met een fraaie slanke behuizing afgewerkt in volledig mat zwart met chromen accenten. Meer is minder is de bekende designregel geweest bij het ontwerpen van de 520. Slechts 2 fraaie chromen draaiknoppen en een compact textdisplay met 2 druktoetsen vullen de voorzijde. Het ruime waterreservoir is gemakkelijk vanaf de zijkant uit te nemen. Dankzij de zeer fraai vormgegeven verstelbare uitloop, kunt u verschillende maten porselein en glazen gebruiken. Middels de cappuccinatore kunt u melk opschuimen voor een cappuccino.

Iedere kop koffie zijn eigen sterkte
De Nivona Cafe Romatica 520 laat zich makkelijk instellen. Met de draaiknop aan de rechterzijde bepaalt u de hoeveelheid koffie. Door deze knop in te drukken kunt u kiezen uit drie verschillende sterktes. Dankzij het aromatica systeem bent u elke keer weer verzekerd van een prachtige cremalaag. Houdt u van een hete espresso? Geen punt u kunt de temperatuur van de koffie zelf in het menu aanpassen. In het ruime bonenreservoir kunt u 250 gram koffiebonen kwijt. De zetgroep is makkelijk aan de zijkant uit te nemen. Dankzij de unieke ECO modus met 0 Watt energie spaarstand, gebruikt de machine enkel energie als u koffie maakt.

Heerlijk melkschuim voor een lekker cappuccino
Met de Nivona Cafe Romatica 520 maakt u eenvoudig een cappuccino. Hang het slangetje van de cappuccinatore in een beker melk en activeer de stoomfunctie. Vervolgens plaatst u uw kopje onder de uitloop van de cappuccinatore en draait aan de rechterknop. De machine zuigt de melk aan en maakt heerlijk schuim voor uw cappuccino.

Reiniging
Door middel van diverse meldingen op het display geeft de machine zelf aan wanneer deze gereinigd of ontkalkt dient te worden. De reiniging en ontkalkingscyclus kunt u vervolgens de machine volledig automatisch laten uitvoeren. De zetgroep kunt u zelf uitnemen, en schoonmaken onder de kraan. Hierdoor heeft deze machine geen verplichte onderhoudsbeurt nodig. Kortom optimaal gebruikersgemak!

 

Specificaties:

Donkere schoonheid: In mat-zwart voldoet deze machine aan iedere wens van de koffieliefhebber, van heerlijke koffie-variaties tot melkschuim-creaties. Onverslaanbaar. Onze zwarte instapper zal u heel lang tevreden stellen.
Digitale symbool-dialoog-display
Algemene professionele- cappuccino-funktie met de "Spumatore"
Elegant design in zwart met chromen accenten
Eenvoudige bediening
Aromatica System met 15 bar pompdruk
Extra grote watertank (2,2 liter)
Stille koffiemolen
Uitneembare zetgroep voor hygiënisch reinigen
Koffietemperatuur regelbaar in 3 standen
Koffiesterkte regelbaar in 3 standen
Eco modus
0-Watt- schakelaar
Onderhoudsprogramma: reinigen, ontkalken en spoelen d.m.v.druk op de knop.
Koffie uitloop tot in hoogte 14 cm verstelbaar
Bonencontainer (ca. 250g)
Automatische signalering van de waterstand
Fijnheid individueel regelbaar
Vak voor gemalen koffie
Aroma bonendeksel
Inkl.: Reinigingstabletten, melkslang en maatlepel

Reviews
Reviews
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen