• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

La Bella Macchina

1 / 1
€29,95
Levertijd DIREKT UIT VOORRAAD LEVERBAAR
Ordered before [time], delivered tomorrow! Je hebt nog 03:39 uur
La Bella Macchina

La bella macchina
Espressomachines zijn gemaakt om al uw zintuigen aangenaam te prikkelen. De geur en de smaak van een krachtige, vakkundig bereide espresso laten niemand onberoerd. En met hun prachtige, aansprekende design en hun fraaie chromen knoppen en bedieningselementen zijn ze een ware streling voor het oog. Geen wonder dus dat de populariteit van espressomachines en espresso in een razend tempo toeneemt.

In 'La Bella Macchina' ontdekt u alles over de espressomachine: zijn fascinerende geschiedenis, de techniek, de bediening en het onderhoud. Alle geheimen achter de bereiding van het authentieke kopje Italiaanse koffie worden voor u ontsluierd: de keuze van de koffie, de waterkwaliteit, het kiezen van de juiste koffiemengeling, de koffiemaling, het werken met stoom en melkschuim. Onmisbare tips uitleg over het onderhoud en het gebruik van uw toestel zorgen ervoor dat u jarenlang probleemloos zult genieten van uw machine.

Dit boek is een absolute must voor elke liefhebber van de zuidelijke koffiecultuur die met hart en ziel blijft streven naar de volmaakte espresso.

Auteur: Dimitrios Tsantidis | 228 pagina s | Fontaine Uitgevers BV | november 2015

 

 

Reviews
Reviews
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen