• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Blanche Dael SINT KOFFIE

€7,25
Levertijd DIREKT UIT VOORRAAD LEVERBAAR
Ordered before [time], delivered tomorrow! Je hebt nog 03:39 uur
Blanche Dael SINT KOFFIE

Blanche Dael is de bekende koffiebranderij uit Maastricht, met een lange geschiedenis die teruggaat tot 1878. De koffiebonen worden vers voor ons gebrand en dat proef je!

Bent u behalve de koffie ook liefhebber van de andere delicatessen van Blanche Dael? Alle andere producten uit het assortiment van Blanche Dael zoals pinda's, thee of zoetigheden kunnen we meebestellen. U kunt ons een e-mail sturen naar [email protected] of bellen (0492-523051) om uw bestelling door te geven.

Een koffieprimeur bij Blanche Dael. Dit jaar maken onze koffiebranders uw Sinterklaasfeest echt compleet met de Dael's Sintkoffie. Een zorgvuldig geselecteerde melange met een herkomst van Honduras en Indonesië. De Sintkoffie heeft een volle zoete smaak waar zelfs mandarijn en een aangename notigheid in te herkennen is.

FINCA RIO COLORADO

De bonen van de Dael's Sintkoffie zijn grotendeels afkomstig van koffieplantage Rio Colorado in West-Honduras. De plantage staat onder leiding van Francisco Villeda. Francisco is een partner van Area Honduras, een coöperatie die zich inzet voor de duurzame productie van specialty coffee. 

SMAAKOMSCHRIJVING

Een volle zoete smaak waar zelfs mandarijn en een aangename notigheid in te herkennen is.

HERKOMST

Indonesië, Honduras

ZETADVIES

Filter of lungo

Reviews
Reviews
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen