• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Atag HI7471EV

€949,00 €899,00
Levertijd Langer dan 5 dagen
Ordered before [time], delivered tomorrow! Je hebt nog 03:39 uur
Onze monteurs bouwen het apparaat tegen meerprijs vakkundig voor u in en wordt werkend opgeleverd*. Het oude apparaat en de verpakkingsmaterialen nemen we gratis mee retour.
Atag HI7471EV

Automatische panherkenning

Vrijwel alle inductiekookplaten zijn voorzien van automatische panherkenning. Als een pan op een kookzone wordt gezet, licht automatisch de bijbehorende bediening op en wordt de zone al in standby stand gezet. Nu hoeft u alleen nog maar de gewenste kookstand in te stellen. Hiermee is de kookplaat nog intuïtiever; het is altijd meteen duidelijk welke bedieningsunit bij welke kookzone hoort en de kookzone hoeft niet apart ingeschakeld te worden.

Touch Control

Met de Touch Control bedient u de inductiekookplaat door middel van tiptoetsen. U gebruikt deze tiptoetsen om de warmtestand in stappen te regelen of de ‘boost’ stand te activeren, waarmee uw gerechten extra snel klaar zijn. Met de Fast Forward functie regelt u in drie stappen per keer het vermogen.

Digitale timers

Tijd en timing zijn van groot belang voor culinaire hoogstandjes. De inductie- en keramische kookplaten van ATAG zijn voorzien van digitale timers om de kooktijd te programmeren of de verstreken kookduur af te lezen. Als de ingestelde kooktijd is verstreken, schakelt de kookzone automatisch uit. De timer kan ook als onafhankelijke kookwekker gebruikt worden.

Pauzetoets

Alle inductiekookplaten van ATAG met Touch Control en Iris Slide Control® zijn voorzien van een pauzetoets. Als bijvoorbeeld de deurbel gaat, kunt u snel reageren. Eén druk op de pauzetoets en de zone schakelt standaard naar een zeer laag vermogen (stand twee).

Kookzones

- 2 koppelbare zones van 400 x 220 mm / 3000 W

- 4 kookzones:

- linksvoor/achter: Bridge Induction zone 180 x 220 mm / 50 - 3000 W - rechtsvoor/achter: Bridge Induction zone 180 x 220 mm / 50 - 1850 W

Bijzonderheden

- eco stand-by vermogen: 0,3 W

Veiligheid

- automatische kookduurbegrenzing

- restwarmte indicatie per zone

- automatisch uit bij oververhitting

- centrale toets om alle kookzones in één keer uit te schakelen

- kinderslot

Technische specificaties

- 2-fasen aansluiting

- inbouwdiepte: 50 mm

- aansluitwaarde: 7,40 kW

Uitvoering

- tweekleurige zone bedrukking

- vitro-keramisch glas (slijt- en krasvast)

- facetrand links en rechts

Bediening

- timer op elke zone met uitschakelfunctie bij het verstrijken van de ingestelde kookduur. Ook te gebruiken als stand-alone kookwekker.

- automatische (aan)kookfunctie

- Bridge functie

- 10 vermogensstanden, inclusief boostfunctie op alle kookzones (LED indicatie)

- full touch control met slider

- pauzefunctie

Reviews
Reviews
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen