• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Atag VD1611D

€1.949,00
Levertijd 2-3 dagen mits op voorraad bij leverancier
Ordered before [time], delivered tomorrow! Je hebt nog 03:39 uur
Grote vrijstaande apparaten worden gratis bezorgd en aangesloten in de regio Helmond Uiteraard verzorgen wij ook graag het inbouwen van apparatuur in uw keuken, hiervoor kunt u contact opnemen met de winkel. Voor levering buiten de regio Helmond kunt u contact opnemen met de winkel.
Uw oude product nemen we gratis voor u mee retour.
Atag VD1611D

Uitvoering

  • Lade met geïntegreerd vacumeer mechanisme voor het vacumeren van voedsel, om vervolgens sous-vide te kunnen bereiden (middels speciale sous-vide stand op de ATAG (combi-)stoomovens)
  • Door deze vacumeertechniek is voedsel makkelijk te portioneren, langer houdbaar, met behoud van kleur en structuur
  • Beschikt over een vacuümkamer die ook geschikt is om vloeistoffen mee te vacumeren.


Functies

  • 3 vacuüm niveaus voor verschillende types van voedsel
  1. Kwetsbare producten (brood, zacht fruit/groenten)
  2. Zachte producten (vloeistoffen, vis, voorbereide producten)
  3. Stevige producten (stevige groenten, vlees droge producten)
  • 3 sealing niveaus voor het sluiten van de zakken; van makkelijk te openen tot stevig dicht
  • 3 externe vacuüm niveaus voor het vacumeren van bewaarboxen, wijnflessen, etc.

Bediening

  • Touch panel met aan/uit knop

Schoonmaakbaarheid

  • Easy to clean stainless steel

Toebehoren

  • Externe vacuüm slang

Met deze vacumeerlade komen nieuwe culinaire mogelijkheden binnen handbereik: vacumeer bijv. vlees, al dan niet gemarineerd, om dit vervolgens op een exacte, lage temperatuur te garen in de stoomoven. Of asperges, met wat peper en olijfolie, voor een fantastische smaakervaring. De ATAG (combi-)stoomovens hebben een speciale sous-vide stand waarbij de temperatuur op de graad nauwkeurig kan worden ingesteld. In de professionele wereld wordt deze methode al veel toegepast. Vacumeren heeft ook nog andere voordelen: gevacumeerd voedsel is langer te bewaren en behoudt beter zijn smaak en voedingsstoffen. Men kan voedsel in porties verdelen en vacumeren, zodat er geen voedsel weggegooid hoeft te worden. 

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen