• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
€949,00
Ordered before [time], delivered tomorrow! Je hebt nog 03:39 uur
Quick Mill 3004

De Quick Mill 3000 serie espressomachine is vervaardigd uit de hoogste kwaliteit roestvrijstaal. De espressomachines van Quick Mill zijn beroemd om hun enorm lange levensduur. Het Quick Mill geheim schuilt in het gebruik van een thermoblock met koperen leiding. Dé oplossing tegen kalkaanslag. Deze Quick Mill espressomachine is erg snel op koffie temperatuur, dus binnen een paar minuten kun je van je eerste (espresso)koffie genieten. Voor de cappuccino drinkers is het ook goed nieuws, want binnen 10 seconden kan deze espressomachine stoom voor de mooiste cappuccino en latte machiato produceren.
De Quick Mill 3004 is de perfecte machine voor de doorgewinterde cappuccino drinker. Vanwege het dubbele thermoblok systeem en de twee pompen, kun je met de Quick Mill 3004 zelfs gelijktijdig koffie en stoom voor cappuccino maken!

Specificaties:
Afmetingen bxhxd: 250x380x280 mm
Inhoud waterreservoir: 1.8 liter
Vermogen: 1 x 1080 Watt (2×1080 Watt bij model 3004)
Gewicht: 10 kg
Pompdruk: 16 bar
Warmtebron: 2 x Koperen thermoblok
Soort koffie: losse koffie & ESE servings
Gescheiden stoomunit: ja 
Garantie: 2 jaar

De Quick Mill 3004 voor de Nederlandse en Belgische markt wijkt op verschillende punten af van machines die voor het buitenland geproduceerd worden. Zo zijn de Quick Mill machines van Euroquick voorzien van een roestvast stalen (RVS) zetgroep adapter. Hierdoor gaat deze oneindig lang mee en komt het water niet in aanraking met aluminium.
Zetgroep Quick Mill met RVS onderdelen.
Daarnaast is iedere Quick Mill 3000/3004 van Euroquick voorzien van een professionele barista tamper van roestvast staal met houten handvat en voorzien van Quick Mill logo. De filter(drager) van Quick Mill heeft een specifieke maat en deze Quick Mill tamper past hier perfect bij.
De 3004 wordt geleverd met een originele Quick Mill Tamper van hout en RVS t.w.v. € 39,95


De Quick Mill 3004 is uitgevoerd met een zware professionele filterdrager(ook vaak piston genoemd). Het handvat staat onder een hoek van 10º dat het indraaien van de filterdrager in de koffiegroep gemakkelijker maakt. Standaard wordt een 1 kops en een 2 kops filterbakje meegeleverd. Op de filterdrager zit standaard een dubbele koffie uitloop. Wanneer je één kopje koffie maakt dan zet je eenvoudig het espressokopje in het midden. Een extra filterbakje voor ESE servings is optioneel.

Espresso tip! Het plezier en de kwaliteit van de espresso koffie kun je verder verhogen door zelf je koffiebonen te gaan malen. Investeer dan in een goede koffiemolen die voldoende fijn kan malen. Zoals bijvoorbeeld de Quick Mill 060 koffiemolen. Je zult zien dat je dan als thuisbarista een espresso kunt maken zoals je hem in Italië krijgt!

 

 

Reviews
Reviews
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen